NOTA DE INFORMARE privind protectia datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 şi ale Legii nr. 506/2004, URED GROUP are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale (nume, prenume, numar de telefon, adresa de posta electronica) pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este, dupa caz:
(i) cel de reclama, marketing si publicitate privind evenimentele organizate, produsele si serviciile oferite de operator,
(ii) cel de acces la evenimentele organizate,
(iii) cel de furnizare a produselor si serviciilor anterior mentionate.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, insa refuzul dumneavoastra are drept consecinta, dupa caz,
(i) imposibilitatea accesului dumneavoastră la evenimentele organizate,
(ii) imposibilitatea transmiterii mesajelor dumneavoastră catre operator, precum si
(iii) imposibilitatea furnizarii de produse si servicii catre dumneavoastră.

Datele personale pe care le furnizati sunt destinate utilizării de către operator şi persoanele imputernicite de acesta, urmand a fi comunicate numai catre eventualii subcontractori ai operatorului care organizeaza, in tot sau un parte, evenimentele ori care furnizeaza, in tot sau in parte, produsele si serviciile oferite de operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va opune prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea acestor date, precum şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteţi transmite o cerere scrisă, datată şi semnată adresata responsabilului cu prelucrarea datelor pe adresa de posta electronica office@ured.ro.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

×